Kefir Krepki suhec s kolagenom in vrtnico 1,3% m.m. 250g

Kefir Krepki suhec s kolagenom in vrtnico 1,3% m.m. 250g

Kategorija:

1.99

in kupi preko spleta
ali
NAROČI KOMBI DOSTAVO NA DOM
in preveri ali Krepko kombi redno obiskuje vaš kraj

Kefir Krepki suhec s kolagenom in okusom vrtnice je izdelan iz slovenskega pasteriziranega, tipiziranega in nehomogeniziranega mleka. Osnova izdelka je kefir Krepki suhec, z 1,3 % mlečne maščobe, ki je 100 % izdelan s pomočjo pravih kefirnih zrn. Gre za tradicionalni napitek stoletnikov s Kavkaza, ki dokazano podaljšuje življenje. V njem najdemo več kot 30 probiotičnih mikroorganizmov, ki pomagajo pri ohranjanju zdrave mikrobiote. Zdaj pa smo omenjenemu napitku dodali še kolagen in vitamin C. Fermentiran mlečni napitek ima tako prijeten aromatičen vonj in nežen okus po vrtnicah, vendar ohranja rezkost, ki je značilna lastnost tradicionalnega kefirja.

Z zaužitjem vsebnosti 250 g plastenke (kefir z dodanim kolagenom in vitaminom C) pokrijemo 100 % dnevnih potreb po kolagenu in vitaminu C.

Kolagen, ribjega izvora, klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože ter ohranja zdrave lase in nohte. Študije o učinkovitosti hidroliziranega kolagena so pokazale, da se delci hidroliziranega kolagena odlično absorbirajo, delno nepoškodovani prehajajo skozi črevesno steno, v krvni obtok ter spodbujajo sintezo lastnega kolagena.

Izvleček vrtnice pomaga pri lajšanju tesnobnosti in preobremenjenosti. Izboljša delovanje prebave in vsebuje protimikrobne ter antioksidativne lastnosti.

Vitamin C pomaga pri delovanju imunskega sistema in pri tvorbi kolagena v telesu. Je vodotopen vitamin, ki ga organizem ne more tvoriti sam, zato ga moramo v dovoljšni količini, vsakodnevno, vnesti v telo. Pripomore tudi h delovanju živčnega sistema in možganov.

Zdravje v črevesju je ključnega pomena in lahko vpliva tako na telo kot na možgane.

 

POVPREČNA HRANILNA VREDNOST NA 100 g
Energijska vrednost312 kJ/ 74 kcal
Maščobe1,3 g
od tega nasičene maščobe0,9 g
Ogljikovi hidrati11,3 g
od tega sladkorji10,9 g
Beljakovine4,2 g
Sol**0,10 g
Kolagen2 g
Vitamin C32 mg**

*Alergeni: mleko

[]