Lepotni kefir Krepki suhec s kolagenom 1,5% m.m. 500g

Lepotni kefir Krepki suhec s kolagenom 1,5% m.m. 500g

Kategorija:

2.85

in kupi preko spleta
ali
NAROČI KOMBI DOSTAVO NA DOM
in preveri ali Krepko kombi redno obiskuje vaš kraj

Kefir Krepki suhec s kolagenom je izdelan iz slovenskega pasteriziranega, tipiziranega in nehomogeniziranega mleka. Osnova izdelka je kefir Krepki suhec, z 1,5 % mlečne maščobe, ki je 100 % izdelan s pomočjo pravih kefirnih zrn. Gre za tradicionalni napitek stoletnikov s Kavkaza, ki dokazano podaljšuje življenje. V njem najdemo več kot 30 probiotičnih mikroorganizmov, ki pomagajo pri ohranjanju zdrave mikrobiote. Zdaj pa smo omenjenemu napitku dodali še kolagen in vitamin C. Fermentiran mlečni napitek ima tako prijeten aromatičen vonj, vendar ohranja rezkost, ki je značilna lastnost tradicionalnega kefirja.

Z zaužitjem vsebnosti 500 g plastenke (kefir z dodanim kolagenom in vitaminom C) pokrijemo 100 % dnevnih potreb po kolagenu in vitaminu C.

Kolagen, ribjega izvora, klinično dokazano zmanjšuje gube, izboljša čvrstost in elastičnost kože ter ohranja zdrave lase in nohte. Študije o učinkovitosti hidroliziranega kolagena so pokazale, da se delci hidroliziranega kolagena odlično absorbirajo, delno nepoškodovani prehajajo skozi črevesno steno, v krvni obtok ter spodbujajo sintezo lastnega kolagena.

Vitamin C pomaga pri delovanju imunskega sistema in pri tvorbi kolagena v telesu. Je vodotopen vitamin, ki ga organizem ne more tvoriti sam, zato ga moramo v dovoljšni količini, vsakodnevno, vnesti v telo. Pripomore tudi h delovanju živčnega sistema in možganov.

Zdravje v črevesju je ključnega pomena in lahko vpliva tako na telo kot na možgane.

 

POVPREČNA HRANILNA VREDNOST NA 100 g
Energijska vrednost176 kJ/ 42 kcal
Maščobe1,5 g
od tega nasičene maščobe1 g
Ogljikovi hidrati3,9 g
od tega sladkorji3,9 g
Beljakovine3,2 g
Sol**0,10 g
Kolagen1 g
Vitamin C16 mg**

*Alergeni: mleko

[]