Kefir Krepki suhec s proteini prejel prestižni naziv INOVACIJA LETA 2024

INOVACIJA LETA 2024

Z velikim ponosom sporočamo, da je naš Kefir Krepki suhec s proteini, prejel prestižni naziv INOVACIJA LETA 2024.

Ta izjemno cenjena nagrada je bila podeljena s strani Inštituta za nutricionistiko in priznava izdelke, ki izstopajo na področju trajnostnega razvoja in inovativnosti v prehranski industriji. Na 10. jubilejni razglasitvi najbolj inovativnih živil leta smo se znašli med slovenskimi živili, ki postavljajo nove mejnike v prehranski industriji.

Podelitev prestižnega naziva v Klubu Cankarjevega doma je bila priložnost, da se ozremo na prehojeno pot in zazremo v prihodnost, kjer bomo še naprej stremeli k razvoju živil, ki bodo koristila tako ljudem kot našemu planetu.

INOVACIJA LETA 2024

Kefir Krepki suhec s proteini ni le odraz naše zavezanosti k ustvarjanju kakovostnih in hranljivih izdelkov, ampak tudi potrditev naše misije, da razvijemo izdelke, ki presegajo pričakovanja potrošnikov in hkrati prispevajo k bolj zdravemu in trajnostnemu načinu življenja.

INOVACIJA LETA 2024

Domišljija kot ključ do inovacij

“Domišljija je včasih pomembnejša od znanja, je rekel že Einstein. Mi je imamo veliko in po tem se razlikujemo od ostalih. Vesela sem, da moja razvojna ekipa z znanjem sledi moji bujni domišljiji in idejam,” je ob prejemu nagrade poudarila direktorica Mlekarne Krepko, Sandra Turnšek.

Ta filozofija nas vodi pri razvoju vseh naših izdelkov in je bila ključnega pomena pri ustvarjanju Krepkega suhca s proteini.

Revolucija v svetu fermentiranih pijač

Kefir Krepki suhec s proteini je prava revolucija v svetu fermentiranih pijač. Združuje izvrsten okus vanilije z visoko vsebnostjo proteinov (31 g na porcijo), brez dodanega sladkorja in brez laktoze. Kar ga naredi idealnega za športnike, aktivne posameznike in vse, ki iščejo zdrave, a okusne alternative za podporo svojemu načinu življenja.

INOVACIJA LETA 2024

Zahvala skupnosti

Zahvaljujemo se vam, našim zvestim strankam, partnerjem in celotni ekipi Mlekarne Krepko. Brez vaše podpore, zaupanja in povratnih informacij nam ne bi uspelo doseči tega izjemnega priznanja.

Vabimo vas, da preberete več o Kefirju Krepkem suhcu s proteini na naši spletni strani in odkrijete, zakaj je ta izdelek postal INOVACIJA LETA 2024.

>> Članek: OKREPITE SE – Kefir Krepki suhec z 31 g proteinov, brez laktoze in z okusom vanilje

Skupaj nadaljujmo pot inovativnosti in kakovosti, za zdravje in zadovoljstvo nas vseh.

Uživajte v večkrat
nagrajenih mlečnih izdelkih

[]