Kefya a la kefir Krepki suhec ananas kokos

DNEVNA DOZA NARAVNIH PROBIOTIKOV BREZ MLEKA

Lepotni krepki suhec

Dnevna doza naravne lepote

Odkrijte dvojno moč novih kefirjev

Preberite več

Zacvetite v polnem sijaju

Več o kefirju s kolagenom

Družinska mlekarna z obronkov Planinskega polja.

Specializirani za proizvodnjo tradicionalnega kefirja iz pravih kefirnih zrn

Več o mlekarni
Planinsko polje pomladi. Foto: Matevž Lenarčič

Čudež narave iz mleka in kefirjevih zrn

Naj pravi tradicionalni kefir postane del vašega vsakdana

Pravi ali tradicionalni kefir je fermentirani mlečni napitek, kakršnega stoletniki s Kavkaza pijejo že tisočletja. V naši družinski mlekarni smo s pridelavo tradicionalnega kefirja iz pravih kefirjevih zrn pričeli leta 1992, pri tem pa nas je vodila strast. Najstarejši naravni probiotični napitek, ki vsebuje več kot 30 probiotičnih kultur ter vrsto vitaminov in mineralov, smo želeli približati Slovencem.

Več o kefirju

Z zdravjem napolnite vašo shrambo

BIO mlečni izdelki pristnega okusa

Poskusite mlečne izdelke iz slovenskega ekološkega mleka

Vse svoje izdelke pripravljamo, kot bi jih pripravljali doma. So brez ojačevalcev okusa in brez konzervansov. Ekološko mleko pasteriziramo na najnižji možni temperaturi, da ohrani čim več hranilnih snovi in pristen okus, v katerem lahko uživate dan za dnem. V naši bogati ponudbi lahko najdete vse od mleka, jogurtov, sirov, smetane, pa vse tja do BIO kefirja iz pravih kefirjevih zrn in slovenskega ekološkega mleka.

Več o bio izdelkih
BIO mlečni izdelki pristnega okusa

Vas zanima kako nastane kefir?

Razvojna ekipa Mlekarne Krepko

Razvojna ekipa Mlekarne Krepko
Spoštovani, že nekaj let sva s ženo stalna in redna kupca vašega kefirja - Krepki suhec z 1.5 mlečne maščobe. Počutiva se odlično, čeprav sva že v penziji in sigurno je to zasluga tudi vašega kefirja!! Poskusila sva tudi druge, a je vaš daleč najboljši! Vašemu podjetju želiva še veliko uspešnega in kvalitetnega dela s kefirjem. Kupci to cenimo in prisegamo na vaš izdelek!!! Hvala! Lepo vas pozdravljam!
- Lovro Inkret (72), akademski kipar, Ljubljana
Kefir Mlekarne Krepko poznam že zelo dolgo, je moj stalni spremljevalec dobrih 20 let. Moja dva otroka, ki sta stara 2 in 4 leta redno pijeta kefir, uživata ga že odkar sta pričela samostojno jesti. Najraje imamo Krepkega suhca s 3,2 % m.m.! Starejši pije le navadni kefir (3,2 % m.m.), ali ga je za zajtrk skupaj s koruznimi kosmiči. Mlajši pa obožuje tako navadni kefir, kot vse sadne okuse. Redno ga pije ali je skupaj z ovsenimi kosmiči. Fanta kefir uživata vsak na svoj način, predvsem ker jima je dober po okusu, starejši ga spije kar »na eks«. Meni kot staršu je zdrava in uravnotežena prehrana zelo pomembna, še posebej za otroke v rasti in razvoju. Jemo lokalno, ekološko in zelo raznovrstno hrano, temu vsi skupaj namenjamo precej pozornosti. In fanta kar pokata od zdravja!
- Primož Škerjanec (46), Praga
Najboljši KEFIR! Imam jih skoraj 80. Kefir in to vaš, je bil zame odkritje. Mleka, če ni fermentirano, ne uživam od cca. starosti 56 let. Kefir pa redno. Hvala.
- Adi Drame (79), Zreče pod Pohorjem
S staranjem so se mi pojavili simptomi v zvezi z laktozno intoleranco, kot so napenjanje in vetrovi. Zato sem popolnoma prenehal uživati mleko, smetano in celo navadni jogurt mi ni več ustrezal. Vendar pa sem v trgovini naletel na kefir Krepko. Ni mi povzročal težav. Zdaj ga že skoraj eno leto uživam za zajtrk skupaj s kosom kruha ali pa tudi z ajdovimi žganci. Tak zajtrk zdaj dobrodejno vpliva na moje počutje. Žena pa si kefir obogati z mletimi lanenimi semeni, in ker je tudi sladkosnedna, še z žličko medu.
- Janez Meglič (71), Domžale

Uživajte v večkrat
nagrajenih mlečnih izdelkih

[]