Zahvala

Spoštovani,

hvala vam. Posebej hvala za vaše izkazano zaupanje v naše zdrave vrednote, delo in izdelke, saj tako pomagate ohranjati lokalna delovna mesta. To nam res veliko pomeni.

Današnje razmere so zelo napete in prihodnost je zaradi še vedno trajajoče krize, povezane s Covid-19 pandemijo, negotova. Ker sta nam vaše zdravje in zadovoljstvo izredno pomembna, bi vas radi obvestili, da ekipa Mlekarna Krepko in lokalni kmetje dajemo vse od sebe za vas, da tudi v teh časih lahko nemoteno dobite zdrave mlečne izdelke.

Podprite lokalno in še naprej zaupajte v kakovost naših izdelkov. Mlekarna Krepko je ena velika družina. Kot največji delodajalec s področja živilske industrije na našem območju želimo pozitiven pečat pustiti tudi na lokalnem okolju. Ob tej priložnosti bi se radi še posebej zahvalili našim kmetijam. Naši kmetje ravno tako iz dneva v dan delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi nam, in posledično vam, vsakodnevno lahko zagotovili najkvalitetnejše surovo mleko. Kljub trenutni situaciji vam zagotavljamo, da se na nas lahko vedno zanesete.

Hvaležni smo, da še naprej posegate po naših izdelkih, in upamo, da boste tudi v bodoče ostali naš zvesti kupec. V čast in veselje nam je, da ste del naše družine.

V prihajajočih tednih in mesecih želimo vam in vašim najbližjim vse dobro. Ostanite zdravi!

S prijaznimi pozdravi,

Sandra Turnšek, direktorica

Laze, november 2020

Uživajte v večkrat
nagrajenih mlečnih izdelkih

[]