Ghee (gi), puter, žonta ali kuhano maslo - tekoče zlato zdrave kulinarike
Kadar govorimo o gheeju (gi, kuhano ali prečiščeno maslo), ne moremo mimo ajurvede, sistema tradicionalne medicine, ki izvira iz Indije. V indijski medicini in...
Samooskrba Slovenije s hrano - tako jo lahko povečamo
Medtem ko je bila leta 1970 Slovenija 70-odstotno samooskrbna, smo v državi ob začetku prejšnje gospodarske krize leta 2008 lahko zagotovili le še 50...
Veste, kakšna je razlika med jogurtom, kislim mlekom in kefirjem?
Velikokrat se nam ob pestri ponudbi mlečnih izdelkov lahko pojavi vprašanje, kakšne so bistvene razlike med jogurtom (probiotičnim jogurtom), kislim mlekom in kefirjem. Vsi...
Bio kefir Krepki suhec malina rdeča pesa
Novi BIO sadno-zelenjavni lahki kefir KREPKI SUHEC z okusom maline in rdeče pese je pravo lokalno super živilo, s katerim lahko nadomestimo vmesen obrok,...
6 načinov, kako jesti zdravo v službi
Si tudi vi obljubljate, da boste naslednji dan, teden ali mesec začeli jesti bolj zdravo? Uspelo vam je prebrati nasvete in poznate principe zdrave...
Zakaj v prehrano uvesti mlečne izdelke?
Mleko je samo po sebi zelo hranljivo živilo. Skupaj z mlečnimi izdelki je vir številnih spojin, ki dopolnjujejo našo prehrambno piramido. Kravje mleko, ki...
Uživajte v večkrat nagrajenih mlečnih izdelkih
Prodaja na terenu
Trgovine
Spletna trgovina
Ostanimo v stiku
Prijavite se na e-novice
in na svoj e-mail prejmite okusne recepte, nasvete za uravnoteženo prehrano, zabavne in izobraževalne vsebine in novosti iz naše mlekarne.