Kefya a la kefir Krepki suhec veganski ananas-kokos 500 g

Kefya a la kefir Krepki suhec veganski ananas-kokos 500 g

Kategorija:

2.85

in kupi preko spleta
ali
NAROČI KOMBI DOSTAVO NA DOM
in preveri ali Krepko kombi redno obiskuje vaš kraj

Kefya a la kefir Krepki suhec veganski z okusom ananas-kokos je izdelan iz pasteriziranega ovsenega napitka in ne vsebuje laktoze. Je fermentiran rastlinski napitek izdelan iz veganskih kefirnih zrn in je zato primeren tako za vegane kot vegetarijance. Ima prijeten aromatičen vonj in okus po kokosu in ananasu, vendar ohranja žametno svežino, ki je značilna lastnost tradicionalnega kefirja. Veganska kefirna zrna so sestavljena iz simbiotske mešanice mlečnokislinskih bakterij, kvasovk, gliv, ocetnokislinskih bakterij in polisaharidov, ki so svoj življenjski prostor zamenjala za rastlinsko osnovo.

Probiotični napitek tako vsebuje več kot 30 različnih probiotičnih mikroorganizmov. Tako kot običajen kefir, pridelan iz mleka, tudi ta deluje protibakterijsko, protivnetno in antioksidativno, znižuje holesterol, nadzoruje glukozo v plazmi, uravnava krvni tlak, se bori proti rakavim celicam in celo pospešuje celjenje.

Oves je vsem zelo dobro poznana polnovredna žitarica, ki vsebuje veliko mineralov in vitaminov (B1, B2, D in E). Prav tako velja za prebiotik, ki nahrani našo mikrofloro. Preprečuje zaprtje in nas varuje pred rakom na debelem črevesju.

Zdravje v črevesju je ključnega pomena in lahko vpliva tako na telo kot na možgane.

 

POVPREČNA HRANILNA VREDNOST NA 100 g
Energijska vrednost272 kJ/ 64 kcal
Maščobe1,4 g
od tega nasičene maščobe0,3 g
Ogljikovi hidrati12,3 g
od tega sladkorji9,2 g
Beljakovine0,6 g
Sol**0,08 g
[]