Krompir iz žerjavice malo drugače

Preprostost se pri kuhanju vedno splača – pa ne samo zaradi prihranka časa in denarja. Nekatere preproste jedi so enostavno popolne, čeprav so narejene iz malo sestavin in brez zahtevnih postopkov priprave. Takšen je tudi krompir iz žerjavice, zvezda vsake žar zabave. Ste vedeli, da ga lahko še izboljšate, če ga pripravite le malenkost drugače?

RECEPT

Sestavine:

Priprava:

Pripravite žerjavico, ki pa naj se ohladi. Ni potrebno, da je žareča. Na aluminijasto folijo položite 2 na četrtinke razrezana krompirja in naredite majhno vrečo. Na vsak krompir dodajte 1 žlico BIO masla. Potresemo z morsko soljo, poprom, timijanom in rožmarinom. V vsako vrečko dodajte 1 žlico naribanega sira Bio sir Krpan. Postavite v žar in pokrijte s pepelom. Jed bo pripravljena v približno 20 -25 minutah. Z vilicami preverite, ali je krompir mehak in pripravljen za serviranje.

Izdelke iz recepta najdete v naši spletni trgovini

Uživajte v večkrat
nagrajenih mlečnih izdelkih

[]